Deel uw zorgervaring en help anderen kiezen

Kent u Zorgkaart Nederland al? Op deze onafhankelijke website kunt u zorgverleners en instellingen zoals ziekenhuizen en zorgcentra vinden en waarderen. Met uw waardering helpt u anderen om hun zorgaanbieder te kiezen. Hoe meer waarderingen, hoe betrouwbaarder het cijfer, daarom zouden we het op prijs stellen als u ook een waardering wilt plaatsen. In een paar stappen kunt u laten weten wat u van onze zorgverlening vindt:

  1. Ga naar www.zorgkaartnederland.nl.
  2. Zoek op de zorglocatie waar u of uw naaste woont of verblijft.
  3. Klik op de knop ‘waarderen’ en vul alle vragen in.
  4. U krijgt vervolgens een e-mail van Zorgkaart Nederland om uw e-mailadres te verifiëren.
  5. Zorgkaart Nederland gaat de waardering beoordelen. Zij kijken bijvoorbeeld of er niet meerdere waarderingen van dezelfde persoon worden ingediend.

De waardering wordt meestal snel geplaatst, u krijgt hiervan een bevestigingsmail. Als de waardering niet wordt geplaatst, dan krijgt u een e-mail met uitleg waarom deze niet geplaatst is.

U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met de locatiemanager of uw contactpersoon op uw locatie als u uw ervaring over de zorgverlening wilt delen. Vooral als u verbeteringen voor de zorgverlening ziet, is het prettig om dit rechtstreeks te bespreken. Sommige verbeteringen vragen om wat toelichting en omdat de waarderingen op Zorgkaart Nederland anoniem zijn, is het bijna niet mogelijk om deze toelichting te ontvangen.

Bedankt voor het delen van uw mening. Meer toelichting over het plaatsen van een waardering kunt u ook vinden op de website van Zorgkaart Nederland.

Bekijk alle nieuwsberichten uit de nieuwsbrief >