Een kijkje bij onze locaties

Thuis uit eten bij Villa Dalia

Het zorgteam van Villa Dalia in Venlo heeft iets nieuws bedacht. De dinermand, een variant op de picknickmand. Uit eten maar toch thuis bij Villa Dalia. De dinermand kan gereserveerd worden om bij vader/moeder/partner te dineren. Dek gezellig de tafel met al het moois uit de dinermand en geniet van de mooie feestelijke momenten.

Onvergetelijk CODA

De bewoners van onze locaties in Apeldoorn en omgeving gaan regelmatig naar het CODA museum. Het programma ‘Onvergetelijk CODA’ is speciaal voor ouderen met dementie.

De speciaal getrainde rondleiders inspireren de bewoners door naar kunst te kijken, vragen te stellen en samen creatieve opdrachten uit te voeren. Dit doen ze door niet alleen uitleg over de kunst te geven, maar vooral door het stellen van veel open vragen. “Wat zie je?” en “welk gevoel roept dit bij je op?”. Elke reactie is goed. Samen naar kunst kijken levert verrassende gespreksstof en een hele gezellige middag op.

Een wens in vervulling

Een lang gekoesterde wens van een bewoner van Zorgvilla Amersfoort ging in vervulling. Mevrouw wilde heel graag nog eens naar de Bolletjes fabriek in Almelo, waar haar echtgenoot jarenlang directeur was. Activiteitenbegeleider Hugo maakte een filmpje van deze bijzondere dag.

Binnenkijken bij Het Gouden Hart Residentie Mariëndaal

Altijd al eens binnen willen kijken bij Het Gouden Hart Residentie Mariëndaal? Locatiemanager Erika neemt u mee in een rondleiding door het prachtige pand.

De mooie reportage is gemaakt door 0486tv, u bekijkt hem via deze link.

De feestdagen

De bewoners en medewerkers van onze locaties zijn druk met de voorbereidingen voor de feestdagen. Er worden versieringen geknutseld en veel lekkers gebakken. Een fijne tijd voor veel gezamenlijke activiteiten in de gezellige kerstsfeer. Zoals bij Zorghuis Smakt, waar niet alleen kerststerren werden gemaakt, maar ook 5 december kransen en engelen voor in de kerstboom.