Nieuwe locatiemanager bij Villa Nuova

Even voorstellen… de locatiemanager van Villa Nuova

15 april 2021

Binnenkort opent Villa Nuova in Vorden haar deuren. Een mix van oud en nieuw is terug te vinden in deze statige zorgvilla. Het voormalige gebouw dat hier sinds 1863 stond is opnieuw opgebouwd en verbonden aan eigentijdse nieuwbouw, door middel van een prachtige aanbouw. Er zijn 30 appartementen van gemiddeld 29 vierkante meter, fijne gezamenlijke ruimtes er wordt een prachtige tuin aangelegd. Hoog tijd om u voor te stellen aan de locatiemanager: Ineke Dorland-Theunisse.

Locatiemanager Ineke Dorland-Theuniss in Villa Nuova

Ik ben getrouwd met Bram en heb een dochter Niki en een zoon Kai. Tevens hebben we een kleinzoon Mees. Ik woon in het dorp Rheden (Gld), gelegen tussen enerzijds de IJssel en anderzijds de rand van de Postbank.
Na het voortgezet onderwijs heb ik de opleiding Kinder- /Jeugdverzorging gedaan en daarna de opleiding tot B-verpleegkundige bij Psychiatrisch ziekenhuis Veldwijk te Ermelo. Mijn droom was om hierna in de kinderpsychiatrie aan de slag te kunnen. Dit ging niet door in verband meteen gestelde leeftijdsgrens van 27 jaar en 8 maanden. Ik was 24 en dus te jong.

Na mijn opleiding werd ik intern aangenomen als eerste verpleegkundige op een afdeling waar we ouderen met een langdurige geriatrische aandoening behandelden. Hier is mijn passie voor de ouderenzorg ontstaan. Inmiddels zijn we tientallen jaren verder, heb ik meer ervaring opgedaan binnen de PG en Somatische zorg en heb ik laatste 20 jaar als teamleider binnen de reguliere zorg gewerkt. Inmiddels heb ik nog een managementopleiding gedaan en andere scholingen gevolgd. Daarnaast heb ik het afgelopen jaar ook een aantal uren per week als cliëntadviseur gewerkt.

Sinds 1 januari ben ik gestart bij Villa Nuova. Hier wil ik een warme en veilige omgeving creëren waar ook familie zich thuis voelt. Waar zij de zorg met een gerust hart kunnen overdragen aan het zorgteam, dat zich met hart en ziel inzet voor hun dierbare. Wij willen de bewoners zoveel mogelijk eigen regie geven door te ontdekken waar zij behoefte aan hebben en wat hun gewoontes zijn. Een zo normaal mogelijk leven, ondanks de beperking(en) waarmee de bewoner te maken heeft. Waarbij er ook ruimte is om uitdagingen te overwinnen, hoe klein deze ook mogen zijn. Dat is wonen in Villa Nuova

Ik hoop dat ik met mijn ruime ervaring een mooie locatie in Vorden op kan zetten waar bewoners en medewerkers met veel plezier zullen wonen en werken. Uiteraard bent u van harte welkom voor een rondleiding. Wij treffen voorzorgsmaatregelen zodat u veilig kunt bezichtigen ten tijde van corona. Welke maatregelen dit zijn hoort u vooraf.

Meer informatie over Villa Nuova vindt u hier.