Villa Gardiaan - Stepping Stones - 5 jarig jubileum5 jarig jubileum Villa Gardiaan in Dongen" class="card-img-top mb-4">

5 jarig jubileum Villa Gardiaan in Dongen

2 mei 2023

Een feestelijke dag bij Villa Gardiaan in Dongen, een kleinschalige woonzorglocatie voor ouderen met dementie. Op 1 mei vierden zij hun 5 jarig jubileum. Dit voormalige klooster, vlakbij het historische centrum van Dongen, opende op 1 mei 2018 haar deuren en is gestart met 6 medewerkers. Op 16 mei 2018 hebben ze de eerste bewoner verwelkomd, waarna de villa officieel geopend is door deze bewoner middels het doorknippen van een lint.

“Een prachtige uitdaging om samen te mogen groeien, ontwikkelen en vorm te mogen geven aan een thuis voor onze bewoner”, aldus Jennefer Luijten, locatiemanager. “We blikken terug met een lach en een traan, maar bovenal met passie voor de villa en haar bewoners. Bij Villa Gardiaan staat welzijn en zorg hoog in het vaandel. Ik ben er trots op dat we een nagenoeg vast team van medewerkers hebben, die zich elke dag inzetten om de bewoners een fijne dag te bezorgen. Op het gebied van welzijn hebben we een groot aanbod ontwikkeld, waarbij we rekening houden met de wensen van de bewoners. Ook vinden het belangrijk om onderdeel te zijn van de buurt. We hebben dan ook samenwerkingen lopen met onder andere scholen, de gemeente en andere zorginstellingen.  Daarnaast bieden we ruimte aan leerlingen om kennis te maken met zorg en hier ervaring in op te doen. Ook zijn we blij met de vrijwilligers die zich inzetten, samen creëren we daarmee een fijn thuis voor de bewoners.”

Tijdens de feestelijke bijeenkomst op 1 mei hebben bewoners, medewerkers, naasten en andere betrokkenen op het 5 jarig jubileum van Villa Gardiaan geproost. Ook staat er nog een uitje naar een museum en diverse andere activiteiten op het programma tijdens deze jubileummaand.

Bekijk hieronder de foto’s van de feestelijke dag.

Villa Gardiaan - Stepping Stones - FeestVilla Gardiaan - Stepping Stones - ReceptieVilla Gardiaan - Stepping Stones - BloemenVilla Gardiaan - Stepping Stones - BBQ