Villa Meirin Stepping Stones onderdeel van Korian

Even voorstellen… de locatiemanager van Villa Meirin

6 juli 2021

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het realiseren van Villa Meirin in Witmarsum. Meirin betekent voorspoed in het oud-Fries en dat is precies wat wij voor ogen hebben: een fijne, waardige en liefdevolle plek voor ouderen met dementie om te wonen. In dit voormalige klooster komen 27 appartementen, waarvoor 2 geschikt zijn voor een echtpaar. Deze zorgvilla is onderdeel van Stepping Stones. Locatiemanager Corina Stok is gestart en stelt zich graag aan u voor.

Corina Stok van Korian en Stepping Stones

“Ik ben 49 jaar, getrouwd met Sjoerd en samen hebben we 3 kinderen. Beide dochters van 23 en 25 wonen al op zichzelf en alleen de jongste, ons zoon van 20, woont nog thuis. Ik ben een fanatieke sporter en doe aan sloeproeien en trail hardlopen. Daarnaast fiets ik in de vakantie ook graag wat bergen op in Frankrijk of een ander land met hoge bergen.

Ik werk al 29 jaar in de zorg. Hiervan 25 jaar bij een grote organisatie in Friesland. Ik heb daarna een uitstapje van 3 jaar gemaakt naar Groningen en ben nu weer terug in mijn vertrouwde provincie.

Tijdens mijn zorgcarrière is mij wel duidelijk geworden dat ik vooral voldoening krijg van het zorg geven aan bewoners met dementie. Ik hou van het geven van belevingsgerichte zorg en probeer altijd aan te sluiten bij de beleefwereld van de bewoner om de juiste zorg te kunnen bieden. Daarnaast vind ik welzijn ook erg belangrijk in welke vorm dan ook. Het organiseren van een uitstapjes voor ouderen die zorgafhankelijk zijn, vind ik een van de mooiste dingen die ik voor bijna alle locaties waar ik heb gewerkt heb mogen organiseren. Dat stukje extra en de tijd hebben voor de bewoners is zo belangrijk voor hen, maar ook voor de medewerkers, de waardering die ze dan krijgen van de bewoners, familie en het management is dat meer dan waard.”

Meer informatie over Villa Meirin vindt u hier.

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.