Oudere vrouw geniet in zorgvilla tijdens Koningsdag

Geslaagde Koningsdag voor onze bewoners

28 april 2021

De bewoners van onze zorghuizen, villa’s en residenties hebben genoten van Koningsdag. Hieronder ziet u een compilatie van een aantal leuke berichten. Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en de gemoedelijke sfeer binnen onze prachtige locaties? Bekijk dan de Facebookpagina van Rosorum, Het Gouden Hart, Hestia Zorg, Dores Herstelzorg of Stepping Stones.

Gezamelijke ruimte in zorgvilla met slingers versierd met lekkere hapjes voor Koningsdag
Bij Gouden Hart Amersfoort heeft Koningsdag heeft collega Doortje heeft mooie corsages gemaakt voor alle bewoners en collega’s. Bewoners kregen dit als cadeautje bij het ontbijt en velen hebben het de hele dag gedragen. Verschillende ruimtes waren mooi versierd en in de middag werd er onder het genot van een hapje en een drankje gekeken naar het optreden van André Rieu.
Oranje gebak, tompoucen en bollen voor Koningsdag
Koningsdag was erg gezellig in Zorgvilla Waalre. We vierden deze zonnige feestdag in stijl, in oranje kleding en met heerlijke bijpassende gebakjes.
Collage van de dagbesteding tijdens Koningsdag
Onder het genot van een tompouce en koffie hebben de bewoners van Villa de Horsting een geweldige koningsbingo gehad, met leuke prijsjes.
Oranje tompoucen en ouderen met oranje slingers
Het was een superleuke Koningsdag op Villa Oosterveld met tompoucen, heerlijke hapjes en leuke spellen.
Collage van activiteiten tijdens Koningsdag
Na een actieve en gezellige Koningsdag in Villa Berkum gisteren, werden er vandaag door twee van de bewoners heerlijke pannenkoeken gebakken.