Hestia Zorg: de gemoedelijkheid van thuis

Hestia Zorg: de gemoedelijkheid van thuis

4 juni 2020

In het Limburgse Beek en Smakt vindt u de twee prachtige zorghuizen van Hestia Zorg. Het biedt ouderen met dementie een fijne en liefdevolle plek om te wonen en te leven. De sfeer in de kleinschalige zorghuizen is gemoedelijk en zorgprofessionals staan klaar voor bewoners én hun familie.

Wonen met zorg in een traditioneel klooster

Hestia Zorg: de gemoedelijkheid van thuis
Zorghuis Smakt

Aan de Sint Jozeflaan 56 ligt Zorghuis Smakt, een traditioneel Karmelietenklooster dat is omgebouwd tot een veilige plek waar ouderen met dementie zoveel mogelijk de gemoedelijkheid van thuis kunnen ervaren. Het gebouw telt 30 zorgstudio’s van circa 20 m2 en biedt met de binnentuin en terras op het zuiden een warm stukje geborgenheid.

Zorghuis Beek

Een stuk zuidelijker ligt Zorghuis Beek. Wederom een prachtig voormalig klooster waar 24 zorgstudio’s zijn gerealiseerd. Met de vele ramen, ruime binnen- en buitentuin en vele activiteiten biedt het zorghuis een stukje geborgenheid, zonder ruimte te verliezen.

Hestia Zorg, de gemoedelijkheid van thuis

Hestia betekent geborgenheid. En dat is precies waar we voor staan. Samen organiseren we zorg op maat in een warm en veilig thuis. We staan positief in het leven en kijken vooral naar wat nog wel mogelijk is! Zo doen we er alles aan om onze bewoners zoveel mogelijk de gemoedelijkheid van thuis te laten ervaren.

Hestia Zorg is een van de zorglabels van Korian Nederland. Korian is een van de grootste en meest vooruitstrevende organisaties voor zorg, welzijn en ondersteuning van ouderen in Europa. Hierbij gaan we verder dan de dagelijkse medische zorg. Met onze persoonlijke en positieve aanpak staat de kwaliteit van leven van onze bewoners altijd centraal.

U bent van harte welkom

Wij begrijpen dat een nieuw thuis uitzoeken voor uw dierbare een moeilijke beslissing is. Daarom helpen wij graag door uw vragen zoveel mogelijk te beantwoorden en een persoonlijk advies te geven. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in één van onze zorghuizen en de sfeer zelf te ervaren.