Meer waarderingen in 2023!

1 februari 2024

Een positieve ontwikkeling in 2023. We zien een stijging in het aantal gegeven waarderingen voor de locaties van de zorgconcepten van Korian Nederland met 52%. Dores Herstelzorg realiseerde de meeste waarderingen, terwijl Stepping Stones ook een stijging laat zien met als resultaat een gemiddeld cijfer van 9,1. Het Gouden Hart blijft solide met een 8,9. Rosorum heeft in 2023 niet voldoende waarderingen gekregen om te rapporteren maar het gemiddelde van de afgelopen 4 jaar is een mooie 9.

Uw ervaring maakt het verschil!
Laat uw waardering achter op Zorgkaart Nederland en help anderen de beste particuliere ouderenzorg te vinden. Uw waardering voor Stepping Stones, Het Gouden Hart, Rosorum, Hestia zorg en Dores Herstelzorg helpt in het verbeteren van de zorgervaring voor iedereen.

• Waardeer Stepping Stones
• Waardeer Het Gouden Hart
• Waardeer Rosorum
• Waardeer Dores Herstelzorg
• Waardeer Hestia zorg

Waarom uw waardering belangrijk Is?
Heeft u ervaring met een van onze locaties als bewoner, familie van een bewoner of als zorgprofessional maar heeft u nog geen waardering op Zorgkaart Nederland gegeven? Help anderen de beste zorg te vinden en schrijf een waardering op zorgkaartnederland.nl
Laten we samen zorgen voor positieve ouderenzorg waarin levensgeluk voorop staat!