Werken bij Korian Nederland

Samen werken we elke dag aan kleinschalige en persoonlijke zorg voor ouderen in Nederland. Dat doen we met verschillende zorgconcepten én een fantastisch team in een innovatieve omgeving. Niet voor niets zijn we een van de meest vooruitstrevende zorgorganisaties in Europa. Iets voor jou?

Onze vacatures

We werken op onze drie hoofdkantoren in Arnhem, Velp (NB) en Nieuwegein aan het bieden van de beste ouderenzorg. Dit doen we door onze zorglocaties in heel Nederland te ondersteunen en faciliteren. We zijn voor onze hoofdkantoren met regelmaat op zoek naar collega’s in diverse vakgebieden.

Geen openstaande vacatures momenteel? Wij zien een open sollicitatie met belangstelling tegemoet.

Senior debiteurenbeheerder Korian Nederland, 28-32 uur, Arnhem, #finance #ouderenzorg #leukecollega’s

DE90EBB1-D4AA-412C-922F-C2570AEA2805 Arnhem 1DC89290-791D-4334-B564-37B448FA4BE3 28-32 7E624ECA-FCA5-4154-9AE5-D2093CFAC8FB MBO

Labelmanager Korian Nederland, minimaal 32 uur, standplaats Arnhem, Velp (NB) of Nieuwegein

Bekijk hier de vacatures van onze zorgconcepten

Juist op zoek naar een baan in de zorg? Ga aan de slag bij één van onze zorgconcepten. Bijzondere locaties voor 24-uurs persoonlijke zorg en ondersteuning. Van dementie- en somatische zorg, tot een plek om te revalideren en zelfstandig te wonen. Dat is dankbaar werk met een topteam! Kom jij ons versterken?

Wij zijn Korian Nederland

Korian Nederland is onderdeel van de Korian Groep, een van de grootste en meest vooruitstrevende organisaties voor zorg, welzijn en ondersteuning van ouderen in Europa. We hebben kleinschalige locaties waar we onze bewoners echte aandacht kunnen geven, maar zijn tegelijkertijd een grote en gezonde organisatie met veel kennis en kunde in huis. Die combinatie maakt dat we kwalitatief hoogstaande zorg kunnen bieden.

Zorgconcepten
Zorgconcepten
5
Locaties
Locaties
44
Bewoners en cliënten
Bewoners en cliënten
ca. 800
Zorgprofessionals
Zorgprofessionals
ca. 1400